VLEESGERECHTEN |
---|
Filet pur met groententuiltje |
Kipfilet |
Rundstournedos |
Varkenshaasje |
Gemarineerde spare-ribs |
Frietjes of kroketjes – Rijs – Puree inbegrepen |
VLEESSPECIALITEITEN VAN HET HUIS |
---|
Lamsfilet |
VISGERECHTEN |
---|
Scampi’s Chopin (champ, tomaat, curry, room) |
Scampi’s Diable (pikant) |
Scampi’s look |
Scampi’s met appeltjes & currysaus |
Sliptongen (3st) met een fris slaatje en botersausje |
Vispannetje ‘Chopin’, heerlijk gegratineerd |
Kabeljouwfilet met preiroom |
Frietjes of kroketjes – Rijst – Puree inbegrepen |
SUPPLEMENTEN |
---|
Béarnaise, Rocquefort, peper, curry, archiducsaus |
Sla mixte, bij een hoofschotel |
Warme seizoensgroenten, bij een hoofschotel |
Witloof salades |
Extra frietjes, kroketten, rijst of puree |
Gratin |
Extra mayonaise of ketchup |
WOKGERECHTEN |
---|
Roergebakken pittige kip in reepjes |
Gebakken zalm met knapperige brocolliroosjes |
Vegetarische wokschotel (rijst) |
Thaise wok scampi (rijst) |
SALADES |
---|
Hoevesalade met warm geitekaasje en spekjes |
Tartare schotel met zijn garnituur |
Hawaiïaans duet van kip en ananas |